معماری مدرن ویلایی با پلان L شکل


معماری مدرن ویلایی با پلان L شکل، بازگشت به واقعیت، معیاری است که هنگام ایده‌پردازی برای طراحی فضاهایی که در خدمت مردم هستند ایجاد می‌شود. ویلای مورد بررسی در این مقاله با نام Connect Villa نیز ایده های طراحی را بر اساس معیارهای ذکر شده توسعه می دهد. وقتی انسان به واقعیت برمی گردد، می تواند با مردم، با طبیعت و با خودش ارتباط خوبی برقرار کند. پروژه Connect Villa در ویتنام واقع شده است. مقاله زیر به معماری این ویلا می پردازد و ویژگی های آن را بررسی می کند. نمای جهان طراحی ویلا کانکت کانکت ویلا به همسران، 2 پسر و پدربزرگ و مادربزرگ خدمات می دهد. صاحب این ویلا فردی است که سبک زندگی ساده ای دارد و طبیعت را دوست دارد. برای ایجاد انسجام بین اعضای خانواده، تراژان یک پروژه معماری ایجاد کرده است که افراد را به زندگی در واقعیت علاقه مند می کند. تزیینات، لهجه ها یا مواد زرق و برق دار زیادی ندارد که مردم در آن غوطه ور شوند. و معماری آن چنان مینیمالیستی نیست که مردم احساس محرومیت کنند. آن وقت آنها رویای چیزهای بهتر را خواهند دید. اعضای خانواده به لطف اتاق خوابی که در جهات مختلف باز می شود می توانند به راحتی با طبیعت در ارتباط باشند. و همچنین می تواند پنجره اتاق خواب را در خانه به لطف نورگیر باز کند. موقعیت مکانی و قسمت های مختلف ویلا، این بلوک دورتر از جاده طراحی شده و به شکل L می باشد و یک استخر در آن تعبیه شده است. فرم طراحی این ساختمان به فضای اتاق ها کمک می کند تا دید به استخر داشته باشد و از طریق بالکن یا پنجره اتاق خواب به راحتی بتوان یکدیگر را دید و با یکدیگر ارتباط برقرار کرد. نورگیرها و نورگیرهای پله ها به گونه ای هوشمندانه چیده شده اند که اتاق خواب ها دیوارهای مشترکی برای ایجاد حریم خصوصی برای هر فرد نداشته باشند بلکه برای ایجاد ارتباط بین طبقات خانه باشند. معماری به اندازه کافی، فضای کافی که از تراکم و فضاهای خالی در معماری برای ایجاد تعادل بین فضا و فرم استفاده کند. در نهایت می توان گفت که این طرح سعی دارد به افراد کمک کند تا تصور روشن تری از واقعیت و فضای زندگی داشته باشند تا بتوانند در کنار خانواده خود شاد، شاد و پایدار زندگی کنند. تصاویر زیر شما را به دیدن سایر تصاویر پروژه معماری ویلایی مدرن با پلان L دعوت می کند. پلان ها، نمودارها، مقاطع و … نویسنده: ماریا عطایی، شرکت معماری آوگون منبع: archdaily تعداد بازدید: 3

دیدگاهتان را بنویسید