دکوراسیون داخلی رستوران با استفاده از نور اتمسفر


دکوراسیون داخلی رستوران با استفاده از نور اتمسفر یکی از ویژگی هایی است که علاوه بر کیفیت غذایی که سرو می شود، محیط و موقعیت آن رستوران، مخاطبان یک رستوران را به خود وفادار نگه می دارد. امروزه طراحی داخلی و ایجاد فضایی دلنشین برای رستوران ها از اولویت های این شغل است. گروه طراحی PANORAMA طراحی داخلی رستوران SEP را با استفاده از نور اتمسفر و آثار هنری معاصر ویتنامی با لمسی دنج و دست ساز تکمیل کرده است. در ادامه این مقاله به نحوه طراحی این رستوران می پردازیم. محور اصلی طراحی داخلی رستوران، کلمه ویتنامی SẾP است که از کلمه فرانسوی “Chef” گرفته شده است، طراحی این رستوران با غذاخوری خوب در منطقه مرکزی شلوغ هنگ کنگ، ریشه های تاریخی و فرهنگی غذاهای منحصر به فرد ویتنامی سرو شده را تداعی می کند. یک محیط پیچیده و در عین حال مدرن، کنار هم قرار گرفتن ویژگی‌های هندو-ویتنامی و پالت‌های مواد الهام‌گرفته از آتش است که از چوب مشتق شده‌اند. تفسیر مجدد از نظم فضایی یک عمارت معمولی هند ویتنام برای ارائه سلسله مراتب، لایه ها و جزئیات به فضا اتخاذ شده است. با ایجاد حس زغالی در دکوراسیون پذیرایی، از مشتریان با پیشخوان کابینت عتیقه مانند پذیرایی می شود. روکش دیواری از چوب سوخته برای بیان حس “زغالی” استفاده شد که در سراسر فضای نیمه شفاف رستوران استفاده می شود و رنگ تیره ای را برای تکمیل غذاهای دودی و ذغالی SẾP ایجاد می کند. روش پخت و پز با آتش، که از اقلیت های قومی قبایل تپه ای در منطقه کوهستانی ویتنام سرچشمه می گرفت، که توسط سرآشپز در آشپزخانه نمایش نشان داده شد، حواس 5 گانه همه غذاخوری ها را غنی کرد. استفاده از تضاد رنگی و یکپارچگی در طراحی داخلی این رستوران، استفاده از چوب بامبو به ویژگی های طاق تبدیل شده است. برای تعریف یک فضای غذاخوری در فضای باز شبیه حیاط. پالت نارنجی در تضاد با رنگ های تیره، دکوراسیون را یکپارچه کرده است. نشستن روی یک نیمکت با پانل پنجره طرح دار و دیوارکوب طلایی که بر مناظر زیبای شهر نظارت دارد. طرح کلی روشنایی به طور استراتژیک طراحی شده بود تا تجربه غذاخوری را بهبود بخشد و ویژگی‌های الهام‌گرفته از طبیعت را به گونه‌ای برجسته کند که گویی نور خورشید از میان شاخه‌های برگ‌دار عبور می‌کند. فضاهای خصوصی و VIP مناطق ناهار خوری خصوصی شامل سه اتاق باز می شود که می توان آنها را طوری پیکربندی کرد که از 8 تا 28 غذاخوری با پارتیشن های کشویی برای به حداکثر رساندن انعطاف پذیری فضایی استفاده کند. یک اتاق VIP ده نفره که به‌عنوان اتاق اصلی عمارت در سادگی محض همراه با غنای بصری مجلل، مدل‌سازی شده‌است، و به طرز ماهرانه‌ای به اخلاق هندوچینی ویتنامی اشاره می‌کند تا به یک محیط «روستیک-شیک» با استعدادی امروزی دست یابد. در ادامه معمار شما را به دیدن تصاویر دیگری از پروژه دکوراسیون داخلی رستوران با استفاده از نور اتمسفریک دعوت می کند. نویسنده: ماریا عطایی، شرکت معماری آوگون منبع: hostitysnapshots تعداد بازدید: 1

دیدگاهتان را بنویسید